Hopp til innhold

Steinmasser

Dette er masser av ypperste kvalitet, som er godt egnet til variert bruk. Det er Iddefjordsgranitt som er råvaren, og BG stone står for selve oppknusingen. Vi leverer vei masser godkjente av norske myndigheter.

Les mer om Steinmasser

Graving og transport

Vi har lang erfaring med å løse varierte oppdrag innen graving og transport. Vi har utførere med fagbrev og ADK- bevis. Vi har sentral og lokal godkjenning i tiltaksklasse 1. Vi har gravemaskiner fra 2 – 20 tonn og traktorer og hengere for transport av masser i vanskelig terreng. Vi disponerer også små og store lastebiler for transport.

Les mer om graving og transport

Betongsaging

Vi sager og borer i de fleste materialer, og samarbeider med Betocut AS som fra 2017 er en del av Halden  Bygdeservice. Vi utfører varierte oppgaver innen saging og boring i betong og vi utførere opprydding, rivning, sanering, transport og graving.

Les mer om betongsaging

Mannskapsutleie

Halden Bygdeservice har siden oppstarten i 2009 levert godt kvalifiserte medarbeider til mange forskjellige virksomheter for kortere og lengre perioder. Vi har mannskaper med variert utdanning og kompetanse.

Les mer om mannskapsutleie

Trefelling og stubbefresing

Vi har i en årrekke vært en leverandør av kvalitetstjenester innenfor trefelling og stubbefjerning.

Les mer om trefelling og stubbefresing

Vaktmester og hytteservice

Vi i Halden Bygdeservice tilbyr gjerne vårt varierte spekter av tjenester til borettslag eller andre som ønsker seg en solid samarbeidspartner for utvendig vedlikehold av bygningsmasse eller utearealer.

Les mer om vaktmester og hytteservice

Bygg og rehabilitering

Vi har byggmester og byggingeniør i eget foretak. Vi har sentral godkjenning klasse 1, og vi kan tilby løsninger for de fleste prosjekter.

Les mer om Bygg og rehabilitering